AKTUELNO

Za majčinsku ulogu kaže se da je jedna od najlepših stvari koje mogu da se dese jednoj ženi.

Međutim, postoje i dame koje su se svesno odrekle te uloge iz raznih razloga.Među njima su i brojne poznate ličnosti poput Opre Vinfri, Kim Katral, Elen Dedženeris i mnoge druge. Do nedavno je na ovoj listi bila i šarmantna holivudska glumica Kameron Dijaz. Ona je svojevremeno govorila kako je još sa 18 godina znala da ne želi da bude majka.

- Nisam se pokajala što sam još sa 18 godina rešila da ne želim da rađam decu.Deca podrazumevaju obaveze, a ja očekujem mnogo od života, i želim da se potpuno posvetim sebi, ali i da radim za druge. Moj život bez dece je dobar, ali nije bilo lako doneti tu odluku. To što ne želim decu ne znači da nemam emocije i da sam sebična - govorila je Dijazova pre samo nekoliko godina.

Foto: Tanjug AP

Međutim, kao bomba je odjeknula vest da se glumica u u tajnosti porodila. Nakon prvog deteta, dobila je i drugo i danas je maltene na svim fotografijama u društvu dece od kojih se ne odvaja ni tren. Drugo dete dobila je u 51. godini.

Druga trudnića uz pomoć surogat majke

Naime, početkom godine američki mediji objavili su glumica Kameron Dijaz i njen izabranik, muzičar Bendži Meden, dobili su drugo dete. Pored devojčice Radiks, koju su dobili uz pomoć surogat majke, par sada ima i sina, kom su dali ime Kardinal.

Autor: Milica Krasić