AKTUELNO

Stankovićeva nije mogla da obuzda suze.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora imaju veoma specifičan odnos od samog početka najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge". I dok je Matora otvoreno pokazala svoje simpatije prema plavuši, Sanja nije bila toliko konkretna po pitanju svog se*sualnog opredeljenja.

Stankovićeva je često naglašavala da napolju ima momka i da zbog toga ne želi da pravi probleme u rijalitiju, ali Matoroj nije bilo dovoljno da sa plavušom bude samo drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Njihov odnos vremenom je postao nešto prisniji od druženja, a prethodne noći Jovana je bez trunke blama otkrila šta oseća prema Sanji. Plavuša je u ovom razgovoru otkrila detalje svoje veze sa dečkom, kog njih dve zovu Zverka.

Ti meni značiš i zavolela sam te. Ne znaš kakav je on (dečko kog ima napolju). Ja sam kriva za sve - jecala je Sanja u garderoberu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ZABORAVLJEN: Dok su svi uživali uz muziku, ove dve zadrugarke otišle kod Mikija! (VIDEO)

Ne, nisi ti kriva ni za šta. Vrlo dobro znaš da ću ja biti tu i da ću te čekati. Nadam se da ću samo ja ostati u tvom životu. Boli i mene kad mi kažeš da me ne voliš. Ja sam ta koja te voli i koja bi ti prešla i preko Zverke, i preko bilo čega. Ja te volim više od sebe. Malopre si mi pričala kako ne želiš da me izgubiš - govorila je Matora uplakanoj plavuši, ali nije uspela da je smiri.

Kako je izgledao ovaj njihov emotivni razgovor pogledajte u snimku koji sledi u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'