AKTUELNO

Mina tužila repera, a Jelena izvukla najdeblji kraj.

Na adresu Velikog šefa stigla je tužba koju je poslala Mina Vrbaški. Ona je tužila svog dečka Nemanju Đerića Đeksona jer i pored sve ljubavi on slobodno vreme provodi sa drugim devojkama. Najviše se naljutila zbog toga što je jedno jutro, kada se probudila, videla da je Đekson glavu naslonio na zadnjicu Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Sudija na slučaju bila je Miljana Kulić a suđenje je počelo i više nego interesantno. Prvo je Mina povukla tužbu a onda je nastala žestoka svađa između Đeksona i njegove bivše devojke Jelene Krunić.

Đerić je sklon takvim situacijama. Dok ima drevojku da napravi takvu scenu. Gledao je da li Mina spava, pa je to sa Anom uradio. I to je pre svega uradio jer je želeo da shvati da li je Mini stalo do njega. Uspeo je u tome, uspeo je da je iznervira. Jedan Đerić je uspeo u svom zadatkru da Minu pravi ljubomornom, i mene je tako jednom iznervirao kada je legao takođe sa Anom Korać - prokomentarisala je Jelena suđenje.

Foto: TvPink Printscreen

Molim te reguliši ovo čudo sa kojom si najbolja ortakinja - obratio se Nemanja Ani, a zatim i Krunićevoj:"To što si ti poludela kad sam blejao sa Anom ne znači da će i Mina to da radi. Mnogo si ružna, ružnija si od mene, dečko se nikad neće pomiriti sa tobom. Tebi je krivo što sam te šutnuo, što sam te izblamirao".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRAVIO SE MRTAV: Slobu probudila pesma koju je posvetio Kiji, ona pala u trans! (VIDEO)

Jelena je zbog ovoga pobesnela pa se na kratko zakačila i sa Anom koja je dala vrlo kratak komentar na sve ovo.

Svi su videli da se meni niko ovde ne sviđa, ja sve momke gledam kao ortake. Nema potrebe da ni jedna devojka bude ljubomorna na mene - rekla je Koraćeva.

Miljana je kao sudija dala završnu reč na suđenju, te je odlučila da je Đeksonu od sada zabranjeno da leži na bilo čijoj zadnjici osim na Mininoj.

Kako je izgledalo celo ovo suđenje, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ana Korać

#Jelena Krunić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'