AKTUELNO

Ova vest je naišla na brojne osude anti-izraleskih aktivista, što je uzrok najskorijeg napada na reditelja.

Nepoznata žena afro-američkog porekla uputila je buljuk uvreda na račun reditelja Kventina Tarantina, koji se u tom trenutku nalazio u jednom njujorškom restoranu.

"Ti cionistički smrade", uzvikivala je žena Tarantinu u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama. Reditelj je uz pratnju morao da napusti restoran.

Američki reditelj oženjen je izraleskom pevačicom i modelom, Danijelom Tarantino, i javno je stao na stranu Izraela u ratu i podržao vojsku te zemlje posetom bazi kako bi im "poboljšao moral". Ova vest je naišla na brojne osude anti-izraleskih aktivista, što je uzrok najskorijeg napada na reditelja.

U videu se može videti aktivistkinja, poznata pod imenom Krekhed Barni, kako doziva reditelja po imenu da bi zadobila njegovu pažnju. Na njen poziv, Kventin se osvrnuo nakon čega mu je nastavila niz uvreda na konto njegove podrške Izraelu. Tarantino nije odreagovao na njene prozivke, već je mirno napustio restoran uz pratnju osoblja.

Na snimku se, takođe, vidi kako mu šutiraju automobil, nakon što je seo u njega. Tarantino, koji vreme provodi na relaciji Tel Aviv-Holivud, nakon ženidbe sa Danijelom 2018. godine, mnogo puta je, sa puno ljubavi, govorio o životu u Izraelu. Takođe, njegova supruga je ćerka pokojnog izraleskog tekstopisca i izvođača, Pika Svika.

Autor: Milica Krasić