AKTUELNO

Skoro svi članovi kraljevske porodice pojavili su se danas na balkonu Bakingemske palate u svrhu proslave službenog rođendana kralja Čarlsa III.

Nakon što je ispratio paradu na konju, princ Vilijam se pridružio svojoj supruzi Kejt i njihovim mališanima. Naime, ovaj kraljevski par nije viđen zajedno u javnosti još od Božićne šetnje u Sandringemu, prošle godine 25. decembra. Ali, kao što se može videti na fotografiji, njih dvoje su zaljubljeni kao prvog dana, što je prokomentarisala i stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms.

Foto: Tanjug AP/James Manning

- Momenat u kom su se sreli njihovi pogledi je najlepši pokazatelj njihovog odnosa. Njegove crte lica pokazuju koliko je ponosan na svoju suprugu, na svoju porodicu, a Kejtinom uzvraćenom pogledu i njenim širokim osmehom, punom ljubavi, nema potrebe ni da se komentariše - rekla je Džejmsova za Daily Mail.

Džudi je, takođe, naglasila da govor tela Kejt Midlton pokazuje šta znači biti član kraljevske porodice. Puna stoicizma, bez trunke samosažaljenja i drame, pokazala je da je prava naslednica titule. Dodala je i da princ Vilijam pokazuje da je pravi oslonac, kako svojoj supruzi, tako i njegovom ocu, kralju Čarlsu III, dok oboje vode bitku sa opakom bolešću.

Foto: Tanjug AP/James Manning

Podsetimo, Kejt Midlton se danas nije odvajala od svoje dece, sa kojima je viđena pre svečane povorke kao i na samoj paradi, a potom i na balkonu Bakingemske palate, uživajući u svim fazama ceremonije.

Takođe, krajem marta ove godine, Kejt Midlton je snimila video objavu u kojoj saopštava da joj je dijagnostifikovan rak, a ove nedelje biće tačno pet meseci nakon što se podvrgnula operaciji abdomena, u Londonu.

Autor: Milica Krasić