AKTUELNO

Bili Rej Sajrus (62), otac slavne pevačice Majli Sajrus, u oktobru se venčao sa 28 godina mlađom australijskom pevačicom Fajerouz. Međutim, njihov brak nije izdržao ni godinu dana, te je Bili Rej Sajrus nakon sedam meseci zajedničkog života podneo zahtev za razvod braka i izbacio suprugu iz njihove zajedničke rezidencije.

Finansijski detalji razvoda

Kako prenosi USA Today, razvod Bili Reja Sajrusa i Fajerouz neće biti nimalo lak, posebno kada je reč o finansijskoj podršci. Naime, muzičar će morati da pruži bračnu podršku Fajerouz tokom njihovog razvoda. Prema sudskoj odluci, Sajrus će plaćati svojoj bivšoj supruzi 500 dolara po noći za 10 noći kako bi pokrio troškove njenog privremenog smeštaja dok ona traži novi dom. Takođe, Bili Rej Sajrus će mesečno plaćati Fajerouz 5.000 dolara kako bi obezbedila odgovarajući smeštaj u oblasti srednjeg Tenesija tokom narednih 90 dana ili tokom trajanja razvoda braka.

Majli Sajrus i porodični odnosi

Ovaj razvod donosi dodatnu pažnju na porodične odnose unutar porodice Sajrus. Iako Majli Sajrus nije direktno povezana sa ovim razvodom, nije tajna da je odnos između nje i njenog oca bio javno turbulentan u prošlosti.

Foto: Tanjug AP/Amy Harris

Ovaj događaj može uticati na njihov odnos, a javnost sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se situacija dalje razvijati.

Razvod Bili Reja Sajrusa i Fajerouz izazvao je veliku pažnju javnosti, ne samo zbog slavnog imena koje nosi Bili Rej Sajrus kao otac Majli Sajrus, već i zbog finansijskih detalja koji prate ovaj razvod. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje odvijati i kakav će uticaj imati na porodične odnose unutar porodice Sajrus.

Autor: Nikola Žugić