AKTUELNO

Njen izraz lica govori kako se oseća!

Pre nekoliko dana u javnosti je kao bomba odjeknula vest da se glumica Dženifer Aniston, mnogima najpoznatija po ulozi Rejčel u seriji "Prijatelji", razvodi od svog supruga Džastina Terua.

Foto: Printscreen Instagram

Njih dvoje su izdali zvaničnu izjavu kako bi obavestili javnost o razvodu i sprečili dalja nagađanja zašto je do njega došlo:

Kako bismo sprečili dalja nagađanja, odlučili smo da istupimo zajedničkom izjavom i potvrdimo da smo se rastali. U normalnim okolnostima sve bi ovo bilo urađeno u intimi, ali budući da smo oboje u industriji koja vrvi od nagađanja i lažnih vesti, odlučili smo da iznesemo pravu istinu. Ova odluka doneta je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su odlučili da se raziđu kao par - pisalo je u saopštenju.

Nagađalo se da iza njihove odluke stoji Bred Pit, sa kojom je Aniston bila u braku dok je on nije prevario sa Anđelinom Džoli, a mnogi su mislili da će se ovo dvoje pomiriti. Ipak, od toga nema ništa izgleda, a krajem prošle nedelje, Dženifer je prvi put viđena u javnosti kada se pojavila na premijeri jednog filma. Na njenom licu primetno je da joj nije lako i da su joj teško pali ljubavni problemi:

PROČITAJTE JOŠ: NIJE JOJ ODOLEO: Šako Polumenta obletao oko novinarke TV Pink, pa je ZGRABIO I IZLJUBIO! (PAPARACO)

Autor: N. Vujčić

#Džastin Teru

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Razvod

'