AKTUELNO

Princeza od Velsa krajem marta objavila je da boluje od kancera. Od tada se povukla iz javnosti te se o njoj malo toga zna.

Kejt Midlton je u kontaktu sa samo malim brojem ljudi van članova porodice. Jedna od njenih najbližih saradnika je i Nataša Arčer sa kojom je godinama sarađivala.

Godinama je Nataša stilizovala omiljenu prinezu, a sada je ona učinila nešto neverovatno za nju. Naime, Kejt je pokazala kako ceni lojalnost čak i sada kad vodi najtežu bitku.Kejt oko sebe ima puno saradnika, ali ova žena njena je desna ruka i posebna pratnja kojoj veruje. Upravo zbog toga nagradila j i dala joj potpuno novu ulogu u njenom timu. Nataša je dobila ulogu starije lične izvršne direktorke.

Foto: Tanjug AP/Aaron Chown

- Nataša je zaslužila to ovu poziciju, nepogrešivo je diskretna i odana Kejt. Povećanje plate takođe je dobrodošlo. To imenovanje samo znači da ćemo Natašu još više viđati uz Kejt u godinama koje dolaze - rekao je izvor za Dejli Mejl.

Za britansku kraljevsku porodicu Nataša Arčer radi od 2007. godine. Počela je kao lična asistentkinja Kejt Midlton, a onda je 2014. godine postala njena stilistkinja, a zahvaljujući njoj princeza od Velsa uvek izgleda besprekorno.

Autor: Milica Krasić