AKTUELNO

Poslednjih dana bila je priključena na aparate, ali nije joj bilo spasa

Poznata reperka Enšanting umrla je u 26. godini, a tužnu vest je objavio njen kolega Guči Mejn.

Enšanting, čije je pravo ime Čening Nikol Lari je sarađivala s Mejnovom izdavačkom kućom "1017 Records".

- Tako je tužno što moram da kažem R.I.P tako sjajnoj mladoj dami, pravoj zvezdi, svima nam nedostaješ - napisao je Mejn na svom Instagramu profilu.

S tom izdavačkom kućom, pevačica je ugovor potpisala 2020. godine, pojavila se na tri kompilacijska albuma pre nego što ju je, tri godine kasnije napustila, objavili su američki mediji.

Kako je Pipl objavio, Enšanting je preminula nakon što je isključena sa aparata, a predstavnik njenog menadžerskog tima je otkrio da se 26-godišnjakinja borila sa zavisnošću od droge i da se predozirala.

- Dolazila je u moju kuću poslednja četiri dana da se očisti. Dala je sve od sebe, a ja sam učinio sve što sam mogao da joj pomognem, trudila se -naglasio je predstavnik menadžerskog tima.

Enšanting je rođena u Nemačkoj, odrastala je u Teksasu, a i Atlantu je smatrala svojim domom. Prema njenom profilu na 1017 Records, koji je i dalje aktivan na stranici izdavačke kuće, reperka je počela da se bavi muzikom sa 18 godina, nakon što je završila srednju školu.

Govorila je kako je tražila svoj muzički stil.

- Morala sam da se naviknem na svoj glas. Boravak u studiju i stalno snimanje, pomaže mi da pronađem stil u kojem mogu da budem dobra. Drugi mogu da se se poistovete sa stvarima koje govorim. Možda nekome pomognem u svakoj situaciji, mogu da me čuju i nađu mir - rekla je reperka jednom prilikom za američke medije.

Autor: Milan Mitić