AKTUELNO

Tom Kruz i Dakota Faning 2005. godine su glumili oca i ćerku filmskom hitu "Rat svetova", a do danas su ostali jako bliski.

Glumac zadnjih 19 godina nije propustio nijedan Dakotin rođendan, te joj bez izuzetka daruje isti poklon.

"Uvek mi za rođendan pošalje cipele", otkrila je 30-godišnja Dakota gostujući u emisiji "The Kelly Clarkson Show".

"Kad smo snimali 'Rat svetova' slavila sam 11. rođendan, a tada mi je poklonio mobilni telefon, koji sam jako htela i očito sam o tome mnogo pričala. To je tako divna uspomena", dodala je.

Objasnila je i zašto je nakon toga počeo da joj poklanja cipele.

"Obožavala sam cipele kad sam bila mala, a baš u vreme kad smo predstavljali film mogla sam da počnem kupovati i cipele za odrasle i zbog toga sam bila jako uzbuđena", prisetila se.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

S druge strane, Tom svoju pravu ćerku, Suri Kruz, koju je dobio u braku s Kejti Holms, nije video otkako se razveo od njene majke 2012. godine.

Iako je Tom imao pravo da viđa ćerku 10 dana mesečno, kao požrtvovanom sajentologu vera mu je to branila jer Suri nije sajentološkinja. Upravo je Tomova opsednutost sajentologijom presudila i njegovom braku s Kejti.

Osim Suri, Kruz ima i sina Konora i ćerku Belu, koje je usvojio tokom braka s Nikol Kidman, a njih je uspeo da preobrati na sajentologiju i oni zbog toga ne komuniciraju sa svojom majkom.

Autor: N. Ž.