AKTUELNO

Nije im smetalo što ih cimeri iz okolnih kreveta posmatraju.

Na žestoke akcije Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona ispod jorgan planine ili pod tušem svi su već navikli. Ali protekle noći oni baš nisu marili ni za koga.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon što su imali raspravu koja je trajala satima, Mina i Đekson su se dohvatili ispod pokrivača, a vrele scene pratili su njihovi cimeri koji su bili budni ili su ih oni razbudili zvukovima i škripom kreveta.

Naime, prethodne večeri njih dvoje su se posvađali zbog reperove preterane bliskosti sa pojedinim zadrugarkama. Iako mu je Mina to jako zamerila, ljutnja nije dugo trajala, ako je suditi po strastima koje su se ubrzo nakon svađe razbuktale i to u spavaćoj sobi, gde su bili i ostali.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TEODORA GRCALA U SUZAMA: Ne znam da li će me Anđelo čekati napolju! (VIDEO)

Njih dvoje nisu obraćali pažnju na zadrugare koji su bili budni i šetali oko njih. Žestoka akcija ovog para probudila je čak i Zoranu Stefanov koja inače spava sa njima u krevetu.

U se*su su ih uhvatile i Snežana Mišković Viktorija i Sanja Stanković, ali Mini i Đeksonu ovo nije odvratilo pažnju već su nastavili samo još strastvenije.

Nakon što su završili sa svime, Mina je odlučila da se našali sa Đeksonom, pa je podigla prekrivač kad se on nije nadao dok je njegov ponos još bio u erekciji i Zorani pokazala čime njen dečko raspolaže.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'