AKTUELNO

Ne krije nervozu!

Upravo je počela emisija 'Pitanja novinara', voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je prvo pitanje Nenadu Aleksiću Ša.

Ša, Miona ti je uputila brojne ružne epitete, da si dru*ara, blam, njena sramota, kako to komentarišeš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Odvratno je čuti tako nešto. Ja sam dao priznanje koje jesam, ali nisam očekivao da baš tako odreaguje. Kad sam već rekao ne mogu da povučem potez, ali mi smo već 6 meseci u vezi i ne razumem zašto tako reaguje - rekao je Ša.
Ona kaže da je to najstrašnije što joj je neko priredio - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To nikada neću prihvatiti, pričali smo o njenom životu i vezama, tako da to ne razumem. Ima pravo da bude ljuta, ali da tako reaguje kao da sam joj oko iskopao ne verujem. Ako ne pređemo preko toga, ja ne znam - rekao je Ša.
Da li smatraš da je ona napravila bespotrebni haos oko toga,
Imali smo hiljadu mana u vezi, ali i ja sam njoj prešao preko dosta stvari. Ovo jeste ružno što sam ja izustio, ali ovo nije nešto toliko ružno. Ovo ne može biti argument da ode od mene - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas su mnogi optuživali da nije normalno da imate se*s, a šest meseci ste u vezi - rekao je Darko.
Pa to su mnogi pričali i smejali se. Ja znam šta smo radili pod pokrivačem, ja nisam najgori, nisam izdajica i nisam dru*ara - rekao je Ša.
Ša mislim da tebi smeta što je o se*su sa bivšim pričala sve do detalja, a zbog tebe pravi haos - rekao je Darko.
Ja nisam trebao da izustim to, ali da je skandalozno nije. Moj stav svi znaju, ako želi nek ode. To što priča da nemam kodekse, ona preteruje. Okej ljuta je, razumem je, ali ne mogu u toj meri da shvatim. Ako je to razlog da ode posle svega, ne zezaj molim te. Ja razumem da su roditelji protiv, ali ti sama donosiš odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade koliko te boli to što ona smatra da si to uradio zbog sujete prema Stanislavu - rekao je Darko.
Može da tumači ko kako hoće, ona je izazvala to u meni da kažem. Čak mi je i prošlo kroz glavu da je ona rekla da je bolje da se kaže, nego da se toliko polemiše. Sad je to toliko vau kad sam rekao, ja tvrdim da je to bilo u trenutku neke rasprave - rekao je Ša.
Deluje da te je sramota kada ona kaže da si joj upravo ti uradio najgoru stvar u životu, kao i da si ti najgori - rekao je Darko.
Ta njena izjava mi je jeziva i ne da nisam najgori, nego ne može da me uvrsti sa njima u koš. Ako je ovo najgore od svega što, ja ne znam. Ovo je sramna izjava, nju treba da bude sramota, mene nije. Ovo je najzdravije nešto kad si u vezi i odnosu. Nek se ona krsti, ali ja apsolutno znam da ja nisam najgori - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.