AKTUELNO

njen rozi četvorotočkaš načisto je izgrizla prolivena kiselina, a najviše je nastradao zadnji deo automobila, blizu prozora.

Na svom Instagram profilu oglasila se Kejti Prajs sa tvrdnjama da su vandali provalili u njenu vilu, poznatiju pod imenom "Maki Menšn", a zatim polili kiselinom i totalno uništili njen rozi Rendž Rover.

"Lepo je znati da je neko u toku noći došao da baci kiselinu po mom autu, svuda. Hvala ti ko god da si," napisala je izrevoltirana Kejti, zatim dodala kako jedva čeka da se iseli iz svoje vile.

Kao što se može videti, njen rozi četvorotočkaš načisto je izgrizla prolivena kiselina, a najviše je nastradao zadnji deo automobila, blizu prozora.  Prema navodima, Kejti planira da uskoro napusti svoj dom napusti svoj dom u Horšamu u Zapadnom Saseksu, jer joj je uručeno rešenje o deložaciji, nakon što bankrotirala zbog neplaćenog poreza u iznosu od 750.000 funti. Nakon što napusti vilu, krajem meseca, ista će biti prodata.

Foto: Instagram.com

Iako se Kejti, svojevremeno, obratila sudu i zatražila ostanak na posedu, sada tvrdi da jedva čeka da je napusti, nakon dugih devet godina.Takođe postoje špekulacije da Kejti trenutno iznajmljuje preuređenu štalu od 1,5 hektara koja ima šest spavaćih soba, četiri sobe za prijem gostiju, tri kupatila, poseban studio i odvojenu trostruku garažu.

Nažalost, njen "Maki Manšn" tokom godina je zapao u loše stanje - bio je žrtva provala, poplava i smrti brojnih ljubimaca koji su poginuli istrčavajući na autoput A24, koji se nalazi u blizini, a svojevremeno je na istu potrošila 1.35 miliona funti.

Autor: Pink.rs