AKTUELNO

Velika svađa nastala zbog Kulićeve!

Ljubomoru i posesivnost Lune Đogani sve češće imamo prilike da vidimo u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi". Ali situacija od prethodne večeri je bila prilično nesvakidašnja, s obzirom na to da je blogerka ljubomorisala zbog svoje drugarice.

Naime, Miljana Kulić je još na samom početku Igre istine odgovorila na pitanje sa kojim zadrugarom bi se ljubila kada bi morala, gde je ona navela Slobu Radanovića, što je Luni već tada "podiglo živac".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon žučne i višečasovne rasprave sa Slobom o pomenutoj situaciji, Luna i Radanović su se vratili u Belu kuću i nastavili igru istine.

Miljana je onda dobila još jedno pitanje i odgovorom blogerku ponovo izbacila iz takta. Naime, Kulićevu su pitali ko su joj omiljeni a ko najomraženiji zadrugari, gde je ona posebnu pažnju skrenula na pevača, kao vrlo pristojnog i njoj jednog od omiljenih cimera.

Sloba mi je jako drag, jako, jako, jako drag zato što je skroman, prizeman, zato što je jedini na Zadrugoviziji navijao da ja pobedim - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JA BIH GA NOGOM U DU*E! Ana ODBRUSILA Kiji: Sloba te je prevario a ti nećeš da ga pošalješ u izolaciju?! (VIDEO)

Da li si ti sa mnom dobra samo zato što ti je Sloba drag, da bi bila pored njega? Može on da ti bude draži od nas dvoje, ali mi je čudno to što mene nisi nijednom navela kao omiljenog a sa mnom provodiš više vremena nego sa njim, čisto da pitam da li je to zbog njega, da bi mu bila bliže - pitala je Luna vidno iznervirana.

Šta je Miljana odgovorila i kako je Sloba reagovao na sve pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'