AKTUELNO

Bilo mu je veoma neprijatno.

U toku Igre istine veoma često se otkriju neke tajne zadrugara ali dogode se i vrlo neprijatne situacije. Ovoga puta, glavni akteri bili su Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke Đans.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Bora Santana postavio je pitanje mladoj pevačici da li su ona i njen dečko imali odnose pre nekoliko noći kada je cela kuća prisluškivala i pratila "prenos uživo".

To je jeftina zabava. Sledeći put ću da otkrijem pokrivač i da vas zovem da gledate, ovako imamo pokrivač pa možete da nagađete da li je ili nije. Milan će da bude u prvom redu sa oznakom vip. Žao mi je ovih koji nisu videli. Odvratno je to što radite. Nemate svoje živote pa gledate ispod našeg pokrivača. Nije bilo seksa, malo smo se dohvatili, hvala bogu da će da me dohvati ispod pokrivača. A to što vi gledate, to je vaš problem, nađite sebi drugu zanimaciju - rekla je Sara vidno iznervirana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Kija će UVEK BITI UZ Slobu, a onda se ON OGLASIO i progovorio o njihovom POMIRENJU! (VIDEO)

Nakon što je sagledala situaciju iz drugog ugla, Reljićeva je odlučila da progovori i o tome kako je se*s u tom položaju između njih dvoje bio nemoguć.

Mi se hvatamo na velikoj distanci, i ne znam ko ima toliki da bi moglo nešto da bude. Mislim, ja jesam zadovoljna ali da je toliki, nije, iskreno - ispričala je mlada pevačica.

Njen dečko, Vojke je, za vreme Sarinog živopisnog izlaganja držao pognutu glavu i delovalo je da mu je veoma neprijatno.

Kako je izgledala ova škakljiva situacija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bora Santana

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'