AKTUELNO

Od suparnica do najboljih drugarica.

Luna Đogani i Kristina Kockar postale su najpoznatije rivalke ulaskom u "Zadrugu". Njih dve vezuje ljubav prema Slobodanu Radanoviću. Međutim, večeras su one priznale nešto što je mnoge šokiralo.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo je blogerka naglasila da joj se Kija dopada kao osoba i da nije Slobe ona bi sigurno bila dobra sa Kockarevom. Još uvek zakonita Slobina supruga imala je takođe lepe reči za svoju suparnicu.

Ovo je moj najveći poraz u životu. Žiža mi je više puta rekla "i njoj će se to desiti" ja sam rekla da ne bih volela nikome to da se desi. Kako vreme prolazi, lakše mi je. Ni njima nije lako, pogotovo Luni, za Slobodana me baš briga jer je on to sve prvi krenuo. Luna i ja bi se sigurno družile da nije Slobodana, ovo je nesrećna okolnost za naše druženje, šalim se naravno. Jedva čekam da njih dvoje raskinu da bismo se Luna i ja družile. Šalim se, ne daj Bože - ispričala je Kija krajnje dvosmisleno a zadrugari su se šokirali zbog ovog njenog izlaganja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GOCA PRIZNALA DA LI BI TUKLA TEODORU: Njoj ne dopire do mozga, moram da joj zapretim! (VIDEO)

Da li će se odnos između Slobine bivše i sadašnje ljubavi zaista odvijati u tom pravcu ili će im možda Radanović promeniti planove, ostaje nam da vidimo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'