AKTUELNO

Na svu sreću, sprečen je fizički obračun ljutih suparnica.

Sinoć su takmičarke Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora imale žestoku svađu zbog toga što je Matora posumnjala da joj je cimerka ukrala novac koji je njoj bio i te kako potreban.

Kamera je bila na nama, gledaoci su videli, produkcija je sve videla. Ti si mene pipala za grudi, a ja sam te ugrizla u samoodbrani. Ti mi se unosiš u facu, mafijaš mi ovde! Samo neka si ti zdrava, ja ti novac nisam uzela, namerno sam te zaje*avala! - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ti iz grudi uzimala cigarete. Nema veze, daće Bog da puste snimak kad si mi uzela pare. Tebi su pare bile u gaćama, pa kad si videla da ne možeš da se izboriš, pa si ih stavila u grudi. Ti si kleptomanka postala i to velika. Ti za te pare kupuješ cigare, a ja ću ti zbog toga uzimati cigarete - odgovorila je Matora.

U raspravi koja se očigledno nastavila od ranog jutra, Matora je i dalje bila ubeđena da je Miljana glavni krivac zbog toga što je ostala bez novca, a ne krije da je zaprepašćena da se odličila na ovaj potez samo da bi kupovala cigarete.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su svi očekivali da će svađa uskoro biti privedena kraju, Matora je skočila pored njenog kreveta kako bi joj se osvetila zbog svega, pa joj je otela kutiju cigareta koju je želela da polomi. Njih dve su u jednom momentu počele da se otimaju, a obezbeđenje je odmah reagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt.

Produkcijo, ja imam strah od nje zato što je ona mene tukla jednom i ja sada imam stres da ću u samoodbrani da je udarim, ona mene užasava - žalila se Kulićka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora je bila vidno iznervirana i najavila je da će do daljnjeg činiti sve kako Miljana nikada više ne bi imala cigarete sve dok joj zasigurno ne vrati novac koji joj je Miljana navodno ukrala.

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'