AKTUELNO

Rok muzičar CJ Sner, frontmen benda "Firehouse", preminuo je u 64. godini u petak, nakon što je izgubio bitku sa karcinoma debelog creva, javlja Daily Mail.

Sudeći prema objavi popularnog benda na Fejsbuku, Sner je preminuo iznenada u svom domu.

- Danas je tužan dan za rok. Sa velikom tugom obaveštavamo svet da smo izgubili našeg brata CJ Snera, rokenrol ratnika, glavnog vokalistu i osnivača grupe "Firehous". Preminuo je neočekivano u kući u petak veče, 5. aprila 2024. godine. Bio je 64 godine mlad - stoji u objavi članova benda.

CJ Sner je bio jedan od osnivača benda "Firehouse". Bend datira iz 1980. godine. Sner je ostao član benda sve do samog kraja, pored bubnjara Majkla Fostera i gitariste Bila Levertija. Bend je bio veoma popularan devedesetih godina, kada je izašao njihov album, koji je nosio isto ime.

Prethodne godine se podvrgao operaciji abdomena, što ga je primoralo da obustavi nastupe i turneju. Karcinom debelog creva mu je dijagnostifikovan pre četiri godine, 2020.

Pre samo nedelju dana, Sner je nagovestio da se vraća na scenu.

- Osećam se jače svakog dana. Vraćam se na scenu pre nego što mislite. Zdravlje je na prvom mestu, tako da čekam da se potpuno oporavim - napisao je on nedavno.

Autor: PINK.RS