AKTUELNO

Opet joj cvetaju ruže!

Zvanično je potvrđeno da je kolumbijska pevačica Šakira zaista u vezi sa glumcem Lusijenom Laviskontom (31), zvezdom serije "Emili u Parizu". Glasine su krenule kada se Lusijen pojavio u spotu za njenu pesmu "Punteria".

I dok Šakira uživa u ljubavi, njeni prijatelji su zabrinuti da on samo želi da je iskoristi za slavu, navode mediji.

Šakira očajnički želi da se ponovo zaljubi, ali njeni prijatelji se plaše jer je Lusijen bio poznat po vezama sa slavnim ženama, koje su bile manje poznate od Šakire, rekao je izvor za Daily Mail.

Foto: Tanjug AP/Joan Mateu Parra

Bio je u vezi sa različitim ženama. Sada se viđa sa Šakirom, a ona želi da pronađe ljubav. Njeni prijatelji se plaše da on želi da postane poznat, a ona je samo sredstvo da se to ostvari, dodao je izvor. Prijatelji su uvereni da Šakira i dalje pati za Đerarom Pikeom, koji ju je prevario u njihovom domu.
Sada je sa nekim za koga njeni prijatelji misle da je igrač i misle da će opeći“,rekla je ona.

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

Šakira i Đerar Pike upoznali su se na snimanju spota za njenu pesmu "Waka Waka", koja je bila himna Svetskog prvenstva u fudbalu 2010.

Ubrzo nakon toga, par je potvrdio svoju vezu u maju 2011. nakon zajedničkog nastupa na bini na Šakirinom koncertu u Španiji.

U januaru 2013. dobili su prvo dete Milana Pikea Mebaraka, a u januaru 2015. godine rođen im je drugi sin Saša Pike Mebarak. U aprilu 2017, Šakira je objavila singl posvećen Pikeu pod nazivom „Me Enamore“, što bukvalno znači „Zaljubila sam se“.

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

Kolumbijska pevačica i španski fudbaler razgovarali su o svojim planovima da ostanu u vanbračnoj zajednici. Pevačica nikada nije želela da se venča i oboje su svoju vezu uglavnom držali dalje od radoznalih očiju javnosti.

Zanimljivo je i da su rođeni istog datuma, ali u razmaku od 10 godina.

Autor: Pink.rs