AKTUELNO

Stižu sjajne vesti!

Glumac trenutno snima "Nemoguću misiju", a u planu je rad na nastavku još jednog megapopularnog projekta.

Pre nekoliko dana društvene mreže preplavile su fotografije glumca Toma Kruza koje su u prvi mah zabrinule njegove fanove. Na njima Kruz unezvereno trči ulicama Londona dok na sebi imaju krvavu belu košulju. Međutim, vrlo brzo postalo je jasno da je reč o filmskom setu, te da glumac snima nastavak filma "Nemoguća misija".

Holivudska zvezda (61) ponovo radi na svojoj ulozi terenskog agenta Itana Hanta u novom delu "Nemoguće misije", koji bi trebalo da bude objavljen sledeće godine. Tom Kruz je snimljen kako trči pored zgrade parlamenta u Vestminsteru, noseći pocepanu košulju, koja je bila prekrivena krvlju, crne pantalone, patike, a kosa mu neuredno izgleda.

Premijera "Nemoguće misije" zakazana je za 23. maj 2025. godine, a do tada Kruz bi trebalo da započne snimanje još dva projekta. Jedan od njih je i treći deo filma "Top Gan", a vesti o snimanju nastavka popularne franšize potvrdio je producent filma Džeri Brukhajmer.

On je je potvrdio da će se snimati nastavak u kojem će učestvovati i Kruz, kome se jako sviđa priča novog ostvarenja.

Foto: Tanjug AP/Andrew Medichini

Igraće Tom Kruz. On je neverovatan. Proveli smo vreme sa njim i imamo priču. Džo Kosinjski je imao fantastičnu ideju za radnju filma, a Tom je rekao da mu se stvarno sviđa, pa je razvijamo. Ali ne zna se kada će biti snimljen jer je Tom jako zauzet. Trenutno radi na "Nemogućoj misiji" i već ima projekat nakon toga. Nadamo se da ćemo dobiti scenario koji će mu se dopasti i da ćemo moći da krenemo sa realizacijom - rekao je Brukhajmer, prenosi Collider.

Autor: Pink.rs