AKTUELNO

Košarkaš pokazao jake emocije na Dan zaljubljenih.

Marko Janjušević Janjuš je bio današnji gost na talasima radija "Amnezija" a povodom Dana zaljubljenih voditelji su polemisali koliko ljubavi ima među rijaliti parovima i čitali ljubavna pisma koja su zadrugari upućivali voljenim osobama.

Milan Milošević je na početku pročitao pisma i odmah najavio navodno glasanje za najemotivniju poruku od strane slušalaca u cilju pobednika na kraju emisjije.

Foto: TvPink Printscreen

Košarkaš nije propustio, a da ne prokomentariše ljubavne poruke pojedinih stanara Bele kuće, a nadovezao se na Luninu poruku.

Ljubavi prođe pet meseci veze kao  pet dana, Živeti sa tobom je nešto što nema cenu. Želim da ostanemo zauvek zajedno ti, ja i naš mali svet. Srećan ti dan zaljubljnih i pet meseci naše veze. Volim te kao što Zemlja voli Sunce - poručila je kroz ljubavno pismo Luna Slobi.

Janjuš je ironično zatražio maramice da obriše suze i rekao da je on bio ranije romantičan ali na drugačiji način:

Jesam, i ja sam bio nekada ovako romatičan, čak romatičniji ali to je bilo pre nekih 17 godina kada sam imao 15 godina. Sad to radim  češće na viberu, detaljno i slikovito - šaljem stikere ponekad.

Foto: TV Pink Printscreen

Najemotiviniji trentak u toku gostovanja je bio kada je Janjuš poslao poruku ljubavi svojoj supruzi. Na iznenađenje ukućana to nije bila njegova cimerka  Ana Korać sa kojom  se simpatiše od samog početka rijatilija, a koju nije ni spomenuo u toku gostovanja.

Čestitao bih svima Dan zaljubljenih a posebno mojoj ženi  Eni koja, nadam se, me čeka, mislim nije poluđela da me ne čeka i nadam se da me gleda. Ovde su emocije malo pojačane i ona to zna. Da ne zaboravim i moju ćerkicu Krunu koju volim najviše na svetu. Jedinu poruku koju šaljem jeste mojoj ženi, naravno - poručio je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Prijepoljac je na kraju odbarao pesmu Tome Zdavkovića "Čekaj me" što je ujedno i poruka njegovoj supruzi kojoj je na ovaj način čestitao i pozdravio i pognute glave i slušao pesmu do kraja.

PROČITAJTE JOŠ: Anđelova EMOTIVNA ISPOVEST: Ukućanin DO DETALJA OBRAZLOŽIO TEODORI ZBOG ČEGA JE DEPRESIVAN i zašto želi da ide kući! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj emotivni trenutak, pogledajte u video koji sledi:

Pink. rs

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'