AKTUELNO

Nedavno, vest koja je zatresla Evropu i čitav svet, jeste vest o tome da princeza od Vesla, Kejt Midlton, boluje od raka! Od tada, na društvenim mrežama šire se mnoge teorije, a jedna od njih podobno je istražena od strane korisnika Tviter.a

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji je zbunio mnoge! Reč je o video snimku iz 2016. godine na kom su princ Hari, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton koja je u potpuno identičnoj garderobi kao i na snimku koji je objavila nedavno, a u kom je otkrila da ima kancer.

Ispod možete pogledati video snimak Kejt Midlton:

Korisnici društvene mreže "X" nastavili su da istražuju video snimak, te su primetili da se kosa Kejt Midlton u snimku pomera od vetra, ali da se biljke u pozadini uopšte ne pomeraju, što im stvara sumnju u verodostojnost videa.

U jednoj emisiji na CNN-u, jedan poznati onkolog izneo je svoje stručno mišljenje, koji kaže da video koji je objavila Kejt, nema mnogo smisla. Očigledno je da se doktor nije bavio video montažama, već da je govorio sa medicinske strane.

Kako su nastavili da istražuju, korisnici društvene mreže "X" zapazili su na snimku Kejt Midlton da se na 1:43 totalno menja princezin glas.

Takođe, kako bi dokazali da je lako montirati video snimak, korisnici društvene mreže "X", "zalepili" su lik Megan Markl na snimak Kejt Midlton.

Autor: N. Ž.