AKTUELNO

Njena subina je zapisana!

Kejt Midlton, 42, primljena je u januaru u Londonu u bolnicu radi planirane operacije i vratila se kući u Vindzor da nastavi svoj oporavak.

Ipak, lekari su nakon operacije biopsijom otkrili nespecifičan tip raka. U jučerašnjoj video poruci Kejt Midlton je otkrila da je dijagnoza bila “veliki šok” i da je trenutno na preventivnoj hemioterapiji.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

Ova vest je odjeknula kao bomba u svetskim medijima, a u Jutarnjem programu Jovane Jeremić gostovali su astrolozi i numerolozi koji su tumačeći zvezde, progovorilo o ovom slučaju.

U numerologiji brojevi 4,5,9 označavaju tumore. Ona ima skriveni broj 4 još je u godini devetka. Dakle moraju proći 4 godine patnje i proces izlečenja. Po mom numerološkom tumačenju ona će ove godine dobro proći, ali će imati mogćnost vraćanje ili ponovnog problema u naredne 4 godine, rekao je Stefan Dragojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona će sve da prevaziđe, uz dobru ishranu i zdrav način života.... Moraće da bude oprezna, ali će uspeti da se izvuče, zaključio je on!

U raspravu se uključila i Danka Cvetković koja je pomenula i navodnu prevaru njenog supruga:

Ona je preodređena za to da će njen suprug nju varati u nekom trenutku i da su i te neke stvari uticale na njeno zdravstveno stanje. Njoj su planete tako raspoređene. Moraće da obrati pažnju na ishranu kako bi prevazišla sve probleme, dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prilično senzitivna osoba. Jako je emotivna, zatvorena... deluje distancirano i hladno. Iznutra je to meka duša! Ovo stanje nije ništa novo za nju, to već traje... ovo je novo samo za javnost.Ona ima aspekat žrtve... ona je kolateralna šteta. Sklona je takvim stvarima. Nije ona oliko slabašna koliko izgleda. Ja sma sigurna da je nju Vilijam prevario, dodala je Ljiljana Smiljanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs