AKTUELNO

Megan Markl i princ Hari potražiili su novi dom u Americi nakon što su 2020. odustali od pozicija viših članova britanske kraljevske porodice.

U međuvremenu desio se mnogo skandala, pa čak i kontroverznih dešavanja kojim se konačni rasplet ni ne nazire. Sve je to uticalo na reputaciju poznatog para u SAD dok njih dvoje iz sve snage pokušavaju da ostvare što veći uspeh na medijskog sceni, uz više nego očiglednu želju da istaknu vezu sa dvorom, kroz svoje titule i Harijevo poreklo.

Foto: Tanjug AP/Martin Meissner (STF)

Princ Hari i Megan Markl godinama žive u Montesitu sa decom Lilibet i Arčijem. On je nedavno boravio u Londonu zbog oca Čarlsa koji se bori sa rakom, ali je i ta poseta bila okidač za kontroverze, nove skandale i nije bila veliki pomak ka konačnom pomirenju princa i dvora. Odnos Harija sa bratom Vilijamom je i dalje distanciran i komplikovan i ne nazire se rešenje. Nisu se sreli u Britaniji niti je Hari posetio Kejt Midlton koja je 16. januara imala operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici pa se oporavlja u Vindzoru.

A šta Amerikanci misle o Megan i Hariju? Prema rečima autorke Anđele Levin, ništa dobro. Amerikancima se nimalo nije dopala poseta poznatog para Jamajci zbog odnosa ove zemlje prema Britaniji.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini (INVL)

"Mislim da beskrajno stenjanje odbija Amerikance jer oni vole ljude koji su naklonjeni drugima a ne oni koji okrivljuju sve druge. Njima se takođe ne sviđaju napadi na kraljevsku porodicu naročito jer su toliko voleli i divili se kraljici", rekla je ona za The Sun i dodala:

"Ni Amerikancima se ne sviđa njihovo licemerje kakvo se vidi u "South Park" (par je bio tema epizode čuvenog crtaća), kažu da žele privatnost, ali se stalno pojavljuju na prestižnim događajima samo da bi se slikali. Želeći osvetu uništili su svoje promene, bez povratka", prenosi Daily mail.

Autor: N. Ž.