AKTUELNO

Popularna jutjuberka, majka šestoro dece Rubi Frenk i njena poslovna partnerka Džodi Hildebrandt osuđene su za po četiri tačke na zatvorsku kaznu u trajanju od 1 do 15 godina, nakon što su se prošle godine izjasnile krivim po četiri tačke optužnice koje ga ga odnose na zlostavljanje dece.

Maksimalna kazna za svaku ženu mogla bi da iznosi i 60 godina.

Frenk je jecala na sudu u utorak uoči izricanja presude zbog zlostavljanja dvoje svoje dece.

Kriminalna 'Momfluencer' postala je internet senzacija zahvaljujući svom Jutjub kanalu "8 Putnika" u kojem su njeni milioni gledalaca gledali kako ona, a potom i suprug Kevin Frenk, odgajaju, i vaspitavaju, svoje šestoro dece.

Međutim, krajem prošle godine pojavile su se šokantne tvrdnje da je Frenk, godinama zlostavljao njenu decu, uključujući optužbe da ih izgladnjuje i koristi lepljivu traku kao kako bi im vezivala usta.

Foto: Instagram/moms_of_truth

Inače, Frenki se izjasnila da nije kriva po dve druge tačke optužnice, navodi se u sudskim spisima, i vraćena je u pritvor nakon saslušanja, preneo je AP. Prema zakonu Jute, za teško zlostavljanje dece drugog stepena može biti optužena osoba koja svesno ili namerno nanese tešku fizičku povredu detetu ili dozvoli drugom da nanese tešku fizičku povredu svom detetu, za šta je predviđena kazna od jedne do 15 godina zatvora.

U sporazumu o izjašnjavanju o krivici, Frenki je priznala da je mučila svog sina od 22. maja do 30. avgusta tako što ga je terala na višečasovne fizičke poslove, letnji rad na otvorenom i izolaciju od drugih ljudi bez pristupa knjigama, sveskama ili elektronici.

Autor: