AKTUELNO

Ovaj mališan iz Podgorice sinoć je izazvao lavinu emocija u studiju "Pinkovih zvezdica".

Sinoć je završen drugi krug najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu. Mnogi klinci su se već izdvojili i zauzeli posebno mesto u srcima publike i članova stručnog žirija, a jedan od nastupa o kom će se, sasvim sigurno, još dugo pričati jeste nastup Komnena Vukovića.

Foto: YouTube screenshot

Komnen ima osam godina i dolazi iz Podgorice, a sinoć je otpevao pesmu Dada Topića "Bolji život". On je za ovu svoju interpretaciju dobio svih pet glasova žirija, uz gromoglasan aplauz.

Goca Tržan i Aleksandar Sale Cvetković nisu mogli da sakriju suze i emocije koje im je svojim pevanjem i izborom pesme, probudio ovaj takmičar.

Foto: YouTube screenshot

Ima nešto tanano u tvojoj interpretaciji, jako tanano za jednog dečaka i tako emotivno. Još ovu pesmu kad čuješ od deteta, te reči imaju mnogo drugačije značenje. Ne znam šta da ti kažem, bio si spektakularno divan - istakla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Komnen Vuković je sinoć oduševio žiri svojom interpretacijom pesme "Bolji život", a reakcije stručnog žirija i publike govore više od svakog komentara koji je sinoć bio njemu upućen. Njegov sinoćnji nastup već sad ima više od 23.000 pregleda. Sasvim je sigurno da je ovaj mališan osvojio srca svih, a ukoliko ste propustili njegov nastup, imate priliku da sada čujete kako zvuči ova balada u njegovom izvođenju.

J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Takmičar

'