AKTUELNO

Zabiberiće im čorbu.

Kako su zadrugari usvojili većinu instrukcija koje im je uputio Veliki šef, on im je uputio poslednje saopštenje pred početak nove igre. Naime, u ovom pismu on je čini se učinio veliku uslugu ovonedeljnom vođi Vladanu Vojnoviću Vojketu.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da će Vojke biti 48 sati čuvar kaveza, neko od vas će morati da ga menja na  mestu vođe. Zato će sada Vojke izvući jedno ime i ta osoba će tokom ovog zadatka biti vd vođe i obavljaće sve zadatke koje vođa ima i moći će tokom zadatka boraviti u hotelu. Osim ovoga, sastanci će se tokom zadatka održati u radionici kako bi i čuvari pristustvovali čitanju pisma - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Vojketu je laknulo kada je čuo ovu za njega, radosnu vest, i samo rekao "Hvala Bogu". Istog momenta se latio biranju papirića koji su se nalazili u staklenoj činiji. Njegov mandat je preuzela Gordana Džehverović za koju se pretpostavlja da će odlično obavljati posao vođe ovih 48 časova,  jer je poznato da voli da zavodi red po kući.

E sad ste je*ali čvorka - rekla je Gordana u šali.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA TUŽNA: Sada bi slavila PET GODINA VEZE sa Slobom, a evo šta joj nedostaje! (VIDEO)

Zadrugari su po naređenju Velikog šefa ispraznili celu radionicu i u njoj je samo ostao kavez sa slatkišima. Sve detalje iz ovog pisma pogledajte u narednom video snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

#Zadruga - RTV Pink

'