AKTUELNO

Da li ste znali?

Za nju kažu da može da vam bude ili najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj, za njega da ima kratak fitilj, a kad god ih vidimo oni su nasmejani

Princeza od Velsa Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su već više od decenije, skoro celih 11 godina, a godišnjicu braka proslaviće 29. aprila.

U kraljevskim krugovima priča se da Kejt "može biti vaša najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj", kruže i glasine da i Kejt i Vilijam imaju poprilično ekstremne promene raspoloženja, baš kao i njegova majka, pokojna princeza Dajana.

Foto: Tanjug AP/Aaron Chown

Takođe šuška se da Vilijam ima "izuzetno" kratak fitilj, te se govori kako on ume biti veoma neprijatan kada je lošeg raspoloženja. Ponekada njihovo neslaganje rezultira čak i povišenim tonovima. Međutim, oni se tako dobro poznaju da to obično brzo prođe, a ona uglavnom ima umirujući uticaj na njega, saznalo se iz izvora bliskih kraljevskom paru.

Foto: Tanjug AP/Jordan Pettitt/PA Wire

Princeza se trenutno oporavlja u bolnici u Londonu, koja je najveća i najbolja privatna medicinska ustanova u Ujedinjenom kraljevstvu. Prošle nedelje Kensingtonska palata izdala je saopštenje da je Kate imala planiranu operaciju abdomena, a očekuje se da će Kate iz bolnice izaći u naredne 2 nedelje.

Njen suprug, princ Vilijam za to vreme se brine o njihovoj deci. Opšte je poznato da je Vilijam oduvek bio brilijantan otac koji zajedno i ravnopravno sa Kejt učestvuje u vaspitavanju, brizi i odgajanju njihova 2 sina i ćerke. Iako je možda ponekad daleko od njih, princeza je uvek isticala kako je on zapravo idealan muž, što se pokazalo i u ovoj situaciji.

Autor: Pink.rs