AKTUELNO

Loren Sančez je javnosti poznata kao verenica milijardera Džefa Bezosa, ali mnogi ne znaju da je nekada volela slavnog Amerikanca Tonija Gonzalesa.

Ko je Toni Gonzalez?

On je sportski komentator i bivši igrač američkog fudbala. Rođen je 27. februara 1976. godine i ima 47 godina. On i Loren su se zaljubili pre više od 20 godina, a 2001. dobili su sina Niku. Međutim, njihova veza nije potrajala i raskinuli su ubrzo nakon rođenja sina.

Posle raskida ostali su u odličnim odnosima, a prošle godine mu je posvetila objavu povodom njegovog rođendana.

- Srećan rođendan Toni. Niko je tako srećan što ima tatu kao što si ti, a mi smo tako srećni što te imamo zauvek u našim životima - napisala je ona u opisu fotografije njega i njihovog sina.

Toni Gonzales je u braku sa suprugom Oktobar od 2007. godine, a par ima troje dece - dve ćerke i sina. A da su on i fatalna Loren posle raskida ostali u dobrim odnosima pokazuje da se ponekad svi zajedno druže – Loren, njen bivši dečko Toni, njen verenik Džef Bezos i Tonijeva supruga Oktobar.

Foto: Instagram.com

Prethodno su ih kamere snimile nakon što su napustili restoran u kojem su ručali. Loren je jednom priznala da je Gonzales jedan od njenih najboljih prijatelja, kao i njegova supruga.

Autor: N. Ž.