AKTUELNO

Nije mogla ni da hoda!

Džojs Rendolf, koja je glumila Triksi Norton u seriji "The Honeymooners" je preminula u 99. godini. Njen sin je rekao da je Džojs je preminula u subotu u svom domu u Njujorku. Američkim medijima je rečeno da je da je umrla u snu. Njena smrt je posledica starosti, a nije mogla ni da hoda. Bila je na palijativnoj nezi u trenutku smrti.

Foto: Tanjug AP/Richard Drew

Džojs je glumila ženu Eda Nortona, koju je igrao Art Karni. Bili su najbolji prijatelji i komšije Džeki Glison, koju je igrao Ralf Kramden, i Odri Medouz, koja je glumila napornu Alis. Ralf, vozač autobusa, često bi se naljutio na svoju ženu i rekao: „Na mesec, Alis“, stisnutih pesnica. To danas očigledno nikada ne bi bilo na televiziji.

"The Honeymooners" se smatra jednom od velikih komedija svih vremena,a da stvar bude još zanimljivija - snimili su samo 39 epizoda, koje se i danas gledaju. Emisija je debitovala na CBS-u 1955. Na početku je bila serija broj 2, ali je pala na 19. mesto i otkazana je posle jedne sezone.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Džojs je dobila ulogu nakon što ju je Džeki videla na reklami za žvake.Došlo je do ponovnog pokretanja i drugih projekata koji su vraćali likove iz serije, ali original je ono čega se svi sećaju.

Džojs je bila poslednji preživeli član glavne glumačke ekipe. Iza sebe je ostavila sina Rendija koji je rekao da će njegova majka biti kremirana. On traži da umesto cveća donacije pošalju u Fond za zabavu.

Autor: Pink.rs