AKTUELNO

Ne gleda ga na taj način!

Marija Ana Smiljanić nedavno je ušla u Zadrugu i napravila pravu pometnju, pogotovo u glavi svog bivšeg dečka Filipa Đukića. Iako su svi mislili da će uspeti da nađu zajednički jezik, njih dvoje se konstantno raspravljaju.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, sada je Bane Čolak rešio da se ubaci u celu priču i priznao je Mariji Ani da je zaljubljen u nju, što njoj nimalo ne prija:

Opasno je bacio oko na mene i mnogo se zaljubio i kaže da mu se to desilo samo jednom u životu. Svuda me prati, vidim da ne laže. Majke mi Miljana, on nije moj tip. On je meni rekao da će se sklanjati od mene, ja sam mu rekla da je to u redu ako misli da je to najbolje i tražio da se ja sklanjam od Filipa kad je on tu. Meni on prija ovako zato što mi posvećuje pažnju, možda je malo ružno sa moje strane, ali ja ne gledam njega na taj način. Sve hoće da radimo zajedno, počinje da me nervira. Plaši me što je moj krevet pored njega a nisam imala gde. Plašim se sad da ga ne povredim zato što je rekao da će preskočiti ogradu. Ne verujem ja u njegove priče ali po postupcima vidim da je takav - ispričala je Marija Ana Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE SA NJOM, NE MOŽE BEZ NJE: Janjuš ne zna ŠTA ŽELI sa Anom! (VIDEO)

Da li će uspeti da se izbori sa Banetom i kako će on prihvatiti njeno odbijanje, pokazaće vreme. Šta je još Marija Ana ispričala svojoj drugarici Miljani Kulić, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'