AKTUELNO

Svi su ih čuli!

Dok su Miki Đuričić i Kristina Kockar razgovarali o Slobodanu Radanoviću i Luni Đogani, došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Nemanje Đerića Đeksona. Ovi stanari posvađali su se oko kreveta, a zatim su pokrenuli i još nekoliko tema u njihovom odnosu koji je u poslednje vreme veoma hladan. Jovani je zasmetalo što je Jelena Krunić dozvolila Đeksonu da spava u krevetu u kome Matora spava, a koji se nalazi pored Jeleninog.

Foto: RTV Pink

Ja neću da budem do ja*a sa tobom i neću da ti dam krevet. Meni niko to nije rekao - pričala je Matora.

U raspravu se umešala Dragica Janičić, koja danima ističe da joj je sviđa Nemanja Đerić Đekson, a kada je čuo glas ove stanarke, reper se još više iznervirao.

Foto: RTV Pink

Beži bre Dragice, majmunko! Kod mene u krevet sigurno nećeš - obratio se Đekson Dragici, a onda počeo da priča o Jovani: Iskompleksirana mala! Puši bre k*rac! - bile su reči koje je Đekson rekao, a Jovanu još više naljutile.

Foto: RTV Pink

Dobro! Vređaj Đeks! Što me sada vređaš?! Zato što ti ne dam krevet?! Šta ti nije jasno?! Neću da budem dobra sa tobom, kao pre! Čak mi se i gadiš u nekim situacijama - nastavila je da se svađa Jovana sa reperom.

Posle Dragice, u svađu ovih zadrugara, umešala se i Sanja Stanković. Ova ukućanka, koja je previše bliska sa Jovanom Tomić Matorom, rekla da Đekson njenu drugaricu svaki put ogovara čim izađe iz spavaće sobe.

Foto: RTV Pink

Bio si mi kul, a sad si mi k*rac! To je ono što ti ja kažem u lice! Ti dogovaraš ka*anje sa ribama i pravite tu neke priče. Smećar si druže! Ti si se sada upravo po*rao po sebi! Mi smo možda mogli opet da budemo do ja*a! Ja neću da budemo fejk do ja*a! Iskreno da ti kažem, da nema Jelene, ne bih pričala sa tobom. Ne želim da budem dobra sa tobom - izjavila je Jovana.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Nemanja Đerić Đekson

'