AKTUELNO

Ona je sve gledala i ima jasnu poruku za sve one koji ne žele da poveruju u ono što se dogodilo između Kije i Filipa!

Mnogi gledaoci rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' koji od početka pružaju podršku Kristini Kiji Kockar ne žele da prihvate činjenicu da je ona pred milionksim auditorijumom uradila svom dečku Andriji Lazoviću isto što je njoj uradio Sloba Radanović! Tako se mogu čuti komentari da su kadrovi u kojima navodno Kija i Filip Đukić imaju seks izrežirani, kao i da se između njih ipak ništa nije dogodilo! Međutim, snimci govore suprotno!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Kijine i Filipove afere o kojoj bruje domaći mediji, oglasila se i Kijina drugarica i koleginica Jelisaveta Šoša koja je imala jasnu poruku za sve one koji sumnjaju u to šta se zaista dogodilo između Kristine i Filipa!

– Ljudi koji su gledali lajv su videli da tih ubačenih zvukova nije bilo! Jedini s*ks je bio između Smrde i Bilmeza – stoji u jednom komentaru na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Na to je reagovala Jelisaveta:

– Ja sam gledala lajv! Ništa nije izrežirano! Prestanite da se ponašate kao idioti fanatici koji po svaku cenu podržavaju Slobu i Lunu! Budite bre objektivni aman! I čuje se sve jasno ako staviš slušalice - napisala je Jelisaveta na društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Jelisaveta je bila u spotu Slobe Radanovića za pesmu „Stjuardesa“. Nju je za taj spot angažovala upravo Kija. Osim što je stjuardesa i dalje, Jelisaveta je i fotomodel.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Jelisaveta Šoša

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'