AKTUELNO

Svi su uživali u njegovom nastupu!

Na samom kraju takmičarskog dela večerašnje emisije "Pinkovih zvezdica", prve u četvrtom krugu, predstavio se Dražen Baković. Ovaj dvanaestogodišnjak koji dolazi iz Podgorice iz kruga u krug uspeva da oduševi sve, a večeras se predstavio pesmom "Lelo" Dina Merlina.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivano, on je dobio svih pet glasova žirija, a Milan Stanković je odmah dao svoj komentar, ne sačekavši da ga Marijana Mićić prozove:

Savršena i najbolja desetka za večeras i ovako se peva. Ovako se donosi pesma, ovako se proživljava, ovako se bude u pesmi, ovo je dinamika, ovo je energija, ovo ti je tako dobro leglo, tako si bio odličan, ja sam prezadovoljan - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Goca Tržan nije bila ništa manje impresionirana Draženovim pevanjem:

Ti si fantastičan pevač, ti si zaista čudesan pevač u svakom smislu te reči. Godine su ti takve, treba ti iskustva u smislu glumačkog. Mogao si u prvoj strofi da je manje pevaš, a više pričaš, ali bez obzira na to, ti si bio odličan. Mi ti drobimo tu malo, čisto da nešto kažemo, da emisija duže traje, ti si bio sjajan - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Dražene, ti si mi zaista drag i svaki put kad izađeš ja jedva čekam da čuješ šta ćeš da pevaš. Imaš prepoznatljivu boju glasa, što je odlično za jednog dečaka. Tvoja emocija, tvoja uverljivost dok pevaš, ti možeš da držiš lekcije iz toga - oduševljena je bila Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Dražen je sebi osigurao mesto u petom krugu, a kako je izgledao još jedan njegov fantastičan nastup pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'