AKTUELNO

Oni nas iznova i iznova oduševljavaju!

Treći nastup u večerašnjoj, prvoj emisiji četvrtog kruga Pinkovih zvezdica imali su preslatki Lucija i Leonardo Mišić, blizanci koji imaju samo šest godina i dolaze iz Doboja. Njih dvoje takmiče se kao jedan takmičar, a za početak ovog četvrtog kruga izabrali su pesmu "Babaroga", koju izvode u originalu Vlada i Gile.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su u prvom trenutku bili zbunjeni, žiri je veoma brzo shvatio ko je na sceni, pa su, jedan po jedan, počeli da ustaju i daju svoj glas. Na kraju su Leonardo i Lucija, koji su za večeras imali pripremljen kompletan nastup sa rekvizitima, dobili pet glasova i plasirali se direktno u peti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan bila je oduševljena njima i morala je prva da im da svoje komplimente:

Bili ste super, primetno je koliko bolje pevate. Sviđa mi se to što ste se sinhronizovali potpuno, bili ste slatki. Baš ste bili simpatični, sve je kako je trebalo da bude - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina Vukomanović se složila sa svojom koleginicom i dodala da joj se dopada ozbiljnost s kojom ovo dvoje takmičara daju svojim nastupima:

Svakako su se popravili u odnosu na poslednji nastup, dopada mi se koliko su sa ozbiljnosti pristupili nastupu, dopada mi se izbor pesme. Dobri ste, dobri ste, samo tako nastavite - poručila im je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Preslatki, stvarno dokaz da se ovde može dobiti petica i ako se ne peva savršeno. Ali ako dođete kao zvezdice sa takvom željom i ako se tako igrate i ako ostavite takav utisak na sve nas to je onda savršeno i bili ste savršeni - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Tomašević uputila je takođe reči pohvale, ali i zahvalnost ovim genijalcima:

Hvala vam što ste u Pinkovim zvezdicama - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Njihov fantastični nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Leonardo Mišić

#Lucija Mišić

#Pinkove zvezdice

'