AKTUELNO

Iako Goca Tržan važi za najstrožeg člana žirija, Isidora se plaši njegovog komentara.

Isidora Begović iz Banja Luke predstavila se publici u regionu učešćem u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice".

Ovu talentovanu devojčicu ovog petka imaćete priliku da vidite na velikoj sceni, a izvešće pesmu "Dodirni me" grupe "Galija".

Trudim se da iz kruga u krug budem sve bolja, što, naravno, za mene zahteva više vežbanja. Zadovoljna sam nastupom, ali, naravno, moglo je to da bude još bolje. Najbolje mi leže pop pesme, zato što imam glas za njih i najbolje ih iznesem na sceni. Njih najčešće i slušam - objasnila je Isidora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Za razliku od mnoge dece u takmičenju, Isidora kaže da nema tremu pred publikom i žirijem.

- Tremu sam imala u prvom krugu, zato što sam nastupala prva i zato što sam prvi put bila na sceni. Trudim se da se što više razmišljam o pesmi i tako trema nestane - rekla je ova četrnaestogodišnjakinja.

Iako Goca Tržan važi za najstrožeg člana žirija, Isidora se plaši komentara drugog člana žirija.

Svi komentari mi mnogo znače, ali se najviše plašim komentara Milana Stankovića. Pamtim sve komentare jer su uglavnom pozitivni i pomažu mi da u daljim nastupima budem sve bolja - rekla je ova nasmejana devojčica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Isidora se muzikom bavi već deset godina, a sada je otkrila ko su joj je muzički uzori.

- Trenutno mi je najveći uzor Marija Šerifović i nadam se da ću jednog dana biti poput nje - rekla je Isidora, kojoj su favoriti u prethodnim sezonama bili njeni Banjalučani, Sergej Pajić i David Radosavljević.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako sama kaže, veoma je energična i to se trudi da pokaže publici, a za kraj je priznala šta očekuje od takmičenja.

- Najviše bih volela da dođem do finala "Pinkovih zvezdica", što, naravno, očekuje svako od nas - rekla je Begovićeva.

Osim Isidorinog, videćete još osam sjajnih nastupa, zato ostanite uz vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", u petak, 26. januara, posle 21:30h samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Isidora Begović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'