AKTUELNO

Mnogi su pomislili da je četvrto dete na putu.

Nakon što je četrdesetšestogodišnja glumica Monika Poter objavila fotografiju na kojoj se drži za zaobljeni stomak, svi su pomislili da je trudna i čestitali joj, međutim, glumica je demantovala da je u drugom stanju i šokirala sve rečenicom da je ustvari bolesna.

Foto: Printscreen Youtube

Imam nešto da podelim sa vama... - napisala je Monika uz fotografiju na kojoj se drži za stomak, kao što to obično trudnice rade, zbog čega su mnogi pomislili da je po četvrti put trudna.
Hvala svima na lepim željama. Nisam trudna, već sam želela da podelim sa vama probleme sa kojima se svi možemo suočiti, posebno žene. Nikada zapravo nije pričano o tome, jer nije seksi, nije lepo, nije glamurozno, pa sam odlučila da podelim sa svetom ovu fotografiju kako bih podstakla prijatelje, ali i sve vas koji me pratite na društvenim mrežama, da podelite moju priču i budete podrška ljudima koji pate od iste bolesti - započela je Monika Poter svoju ispovest.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, već dve godine imam kolitis (hronična upala creva), bolno je i stresno, pa zato svi vi koji patite od kolitisa ili neke druge stomačne bolesti, znajte da niste sami. Želim da shvatite koliko je važno da idete na redovne preglede kod gastroenterologa. Nađite vremena za sebe i pregledajte se. Čak i ako nemate problema, važno je da to uradite. Želim da dodam i da sam ovo potpuno sama uradila, jednostavno želeći da podelim sa vama. Veliko hvala svima - završila je glumica.

Moniki Poter mnogi su pružli podršku, a čestitali su joj i na hrabrosti što je javno iznela detalje svoje bolesti i na taj način podigla svest javnosti.

Pink.rs

#Bolest

#glumica

'