AKTUELNO

Pevač je sada objavio fotografiju sa jednom bebicom, a ponosna mama sa drugom.

Bivša teniserka Ana Kurnjikova i slavni pevač Enrike Iglesijas 16. decembra 2017. postali su roditelji blizanaca. Bivša teniserka na svet je donela dečaka i devojčicu kojima su dali imena Nikolas i Lusi.

Ono što je, kada su u pitanju Ana i Enrike zanimljivo, jeste činjenica da su oni potpuno atipičan slavni par - ne vole zajednička eksponiranja u javnosti, ne pumpaju priče u medijima, a njihova poslednja zajednička fotografija u javnosti nastala je pre više od godinu dana.

S tim u vezi, time što su objavili fotografije mnogi su nakon dužeg vremena mogli da vide i kako lepa teniserka sada izgleda.

Foto: Printscreen Instagram

I dok javnost nije bila upućena u Aninu trudnoću, a vest o njenom porođaju stigla je sa zakašnjenjem, Enrike je sada objavio fotografiju sa jednom bebicom, a ponosna mama sa drugom.

Oboje su kao komentar stavili "My Sunshine", a Ana i Enrike sa blizancima žive u dvadeset miliona dolara vrednoj kući na privatnom ostrvu nadomak Majamija.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, slavni par u vezi je više od 16 godina, ali na venčanje se još uvek nisu odlučili.

- Nikada nisam pridavao značaj braku. Možda zato što sam dete razvedenih roditelja, ali ne smatram da nekog više volite zbog jednog parčeta papira. Ono što pravi razliku jeste kakav si roditelj, a ne bračni partner - rekao je pevač jednom prilikom.

Ono što je čudno jeste činjenica da Enrikeov otac Hulio nikada nije ni video Anu, ako je verovati izjavi koju su letos preneli svetski mediji.

- Moram priznati da se nikad nisam sreo s Anom. Moja supruga i Enrikeova braća su je upoznali, ali ja nisam - rekao je pevač Hulio Iglesijas, ne objašnjavajući zašto nikada nije video snaju.

Pink.rs

#Ana Kurnjikova

#Blizanci

#Enrike Iglesijas

'