AKTUELNO

Zbog tvrdnji jedne od medicinskih sestara iz bolnice, čini se da je surogat majka bila zapravo njena sestra Kajli!

Najpoznatija starleta na planeti Kim Kardašijan dobila je treće dete. Nije ga rodila već je to, umesto nje, uradila surogat majka. Zbog komplikacija u prve dve trudnoće, Kardašijanova je odlučila da angažuje ženu koja će doneti dete na svet.

Kim i Kanje obradovali su se ovog puta devojčici. Beba se rodila 47 minuta posle ponoći po lokalnom vremenu i teška je 3,3 kilograma. Starleta se odmah pohvalila fotografijom na Instagramu.

- Zahvaljujemo se i divnim lekarima i medicinskim sestrama jer su se brinuli za surogat majku. Nort i Sent (prim. aut. njihova deca) su uzbuđeni zbog dolaska sestrice - rekao je slavni par koji još nije otkrio ime prinove.

Ono što je izazvalo kontroverze je pitanje - ko je zapravo bila surogat majka? Dok jedni tvrde da je reč o anonimnoj dami koja ima 27 godina i već je rodila svoju decu, neki su primetili čudan detalj. Zbog tvrdnji jedne od medicinskih sestara iz bolnice, čini se da je surogat majka bila zapravo njena sestra Kajli. Ona je viđena kako dolazi u istu bolnicu u petak.

Foto: Printscreen Instagram

U poslednjih nekoliko meseci Kajli se retko oglašavala i na društvenim mrežama i čak se nije ni fotografisala toliko često koliko je to do sada radila.

Autor: Pink.rs

#Beba

#Kajli Džener

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#sestra

#starleta

'