AKTUELNO

Ona s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Hale Beri važi za jednu od najlepših žena na svetu. Ova glumica svoju karijeru nije gradila na skandalima i po mnogo čemu se razlikuje od mnogih koleginica. Ona preferira i promoviše prirodan izgled i pridaje važnost zdravom načinu života. Ovu novu, 2018. godinu, pozdravila je i dočekala objavom na Instagramu u zavodljivom, crnom bikiniju.

Jednom slikom objasnila je šta znači predanost zdravom životu. Pa, u čemu je njen trik? Naime, kako je pričala već stranim medijima, grilovana tunjevina, pire od krompira i belog luka joj je omiljeni ručak.

Tokom dana jedem sveže seckano povrće i piletinu, najčešće grilovanu. Izbegavam voće zbog šećera. Pastu obožavam, ali je jedem samo ponekad - rekla je glumica i dodala:
Teže mi je da ostanem u kondiciji nego pre. Ranije je to bilo zaista lako. Danas pazim mnogo više šta jedem, kada idem na spavanje... Često vežbam. Radim najviše na kondiciji, dosta ponavljanja vežbi sa malim opterećenjem. Kardio trening mi je omiljen.

Da li je ovo recept za sjajan izgled, ili je u pitanju genetika ili nešto više, nije poznato, ali svakako vredi poslušati njene savete.

Pink.rs

#Hale Beri

#glumica

'