AKTUELNO

Nije mu pomogla ni pobeda u igri.

Kao i svake nedelje, večerašnje izbacivanje bila je vrlo uzbudljivo i nepredvidivo s obzirom na to da su direktno nominovane Maca Diskrecija i Snežana Mišković Viktorija. Naime, ove dve takmičarke direktno su nominovane zbog toga što su fizički napale ukućane.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija je imala sličnu situaciju kad je pre nekoliko dana imala fizički obračun sa Miljanom Vračevićem, koga je, u pokušaju da ga smiri, šutnula u nogu i time zvanično poslata u izolaciju.

Foto: RTV Pink

Osim njih, ukućani su bili u obavezi da izglasaju ko će od dva potrčka, Divne Milanović i Baneta Čolaka zasigurno ostati u zadruzi, a ko će još večeras napustiti takmičenje. Nakon što su ukućani glasali, njihova odluka da učestvuje u igri i borbi za opstanak u Beloj kući bila je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su ukućani glasali ko će od dva potrčka ostati u Beloj kući, pravo na izbor ima i publika, koja je za ovu nedelju donela odluku da najpopularniji rijaliti napusti Dejan Tasović Tasa.

Foto: RTV Pink

Nakon što su takmičari pripremljeni na igru sačekali voditelja Ognjena Amidžića koji im je dao zadatak da svako od njih mora da stavi keks na čelo, uz pomoć grimasa na licu isti ubace u usta. Inače, igra je prilagođena stanju Dejana Tasića Tase, koji je nominovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednik igre bio je upravo Tasa kome su duplirani glasovi. Nakon igrice, voditeljka Dušica Jakovljević iz studija javila je stanje procenata glasova, svom kolegi Ognjenu Amidžiću, koji je ove informacije preneo ukućanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon dupliranja glasova, Maca Diskrecija imala je 71 procenta Vaših glasova. Na drugom mestu našla se Divna DNK, koja je dobila 12 posto glasova. Situacija kod Snežane Mišković Viktorije i Dejana Tasića Tase, bila je veoma tesna, jer je razlika u njihovim glasovima bila samo jedan odsto. Viktorija je dobila 9 posto, a Tasa 8 procenata.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: RTV Pink

Iako je pobedio u igri i dobio duple glasove, Dejan Tasić Tasa napustio je Zadrugu, a u nastavku sledi još niz iznenađenja, koje je Veliki šef specijalno priredio za verne gledaoce televizije Pink, kao i učesnike najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

PROČITAJTE: TRUDNICA STIŽE U ZADRUGU: Odmah oplela po Luni i Slobi, ali i po OCU SVOG DETETA! (VIDEO)

Autori: K. R. / S. K.

#Rijaliti Zadruga

'