AKTUELNO

Nije im bilo prijatno kada su čuli šta treba da urade pred svima.

Sloba Radanović i Luna Đogani su prethodne večeri proslavili 4 meseca svoje veze, a kao dokaz njihove ljubavi i veze Luna je napisala svom dragom ljubavno pismo, a kako to u rijalitiju nije dozvoljeno, Veliki šef je morao da ih opomene.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari, s obzirom na to da je komunikacija u Zadruzi dozvoljena jedino govorom, a da je svaka vrsta dopisivanja strogo zabranjena Luna će odmah predati pismo koje je dobila. S obzirom na to koliko ste puta opomenuti i koliko smo puta apelovali na sve vas i koliko puta je rečeno da je dopisivanje nedopustivo, pitamo se da li je moguće da šaljete i poklanjate pisma kao da je to sasvim jedna normalna stvar - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Veliki šef tražio od Ane Korać kao ovonedeljnog vođe da pročita ovo pismo, Luna i Sloba su pobesneli i nisu želeli da svi znaju šta u njemu piše, već su samo odneli u sanduče.

Pročitala sam ga juče u sobi Milanu, apsolutno ništa ne piše što se krije. Ne želim da pročitam svima. Nek me kazne, ne želim. To je moje pravo, moje pismo - bunila se blogerka.
Ja to pismo želim da čuvam zauvek, ne želim da ih dam. Neka ga pročitaju i vrate - nervirao se Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ERUPCIJA BESA! Matora VRIŠTALA OD MUKE! Krenula na Sanju, obezbeđenje ODMAH ULETELO! (VIDEO)

Kakva je bila njihova reakcija i komentari možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'