AKTUELNO

Nakon sinoćnje žestoke svađe sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, Luna Đogani rešila je da porazgovara sa svojim dečkom, ali ga je ubrzo ostavila samog i utučenog.

Iako se neretko odvajaju, Sloba u svakom trenutku traži svoj kutak kako bi pronašao mir koji mu je i te kako potreban da bi mogao da nastavi sa takmičenjem u najpopularnijem rijaliti programu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je pokušavao da zaštiti svoju izabranicu od silnih napada koji su doživeli samo u toku emisije, a u kojoj su gledaoci imali mogućnost da telefonskim pozivom izlože svoj stav kada je ovaj par u pitanju, Sloba je u dvorištu razmišljao šta ga još čeka kao i šta je sledeće što će se dešavati.

Luna mu je prišla i uz reči utehe uputila najlepše reči kako bi ga oraspoložila.

Ljubavi, šta ti je? Da li znaš koliko te volim? Najviše na svetu! Pa šta misliš, kako bi meni bilo ovde da ti nisi sada sa mnom? Ja bih poludela. - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Boli me više uvo za sve, ni sam ne znam kako podnosim psihički sve ovo, majke mi. A šta će ko da priča spolja baš me za*ole. - pričao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon kraćeg razgovora, Luna je shvatila da se Sloba zaista ne oseća baš najbolje i pošto u trenutku nije bio raspoložen da čuje šta je ona imala da kaže, odlučila je da ga ostavi samog kako bi sredio svoje misli. Kako je izgledao ovaj emotivni prizor pogledajte u linku ispod.

Autor: K.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'