AKTUELNO

Iako su ukućani pružili podršku Luni Đogani, koja se postidela zbog videa u kojem razmenjuje nežnosti sa Slobom Radanovićem, ona ipak ne može da opravda svoje postupke.

Kako se u Beloj kući ništa ne može sakriti kako od očiju javnosti, tako i od samih ukućana, produkcija je u toku emisije pustila snimak u kojem su svi videli kako Sloba i Luna razmenjuju nežnosti.

Iako je poznato da su svi takmičari u najpopularnijem rijalitiju sami odgovorni za svoje postupke, ukućanka i te kako ne može da se pomiri sa tim da ju je deo gledalaca okarakterisao kao nemoralnu devojku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani je tokom razgovora sa Slobom Radanovićem objasnila da to više ne smeju da rade i se mnogo kaje zbog svega što je uradila, a kamera je to zabeležila.

Lepo ti kažem, kad svi spavaju:"Slobo, 'ajmo". Sad se ti praviš mutav. Kad su svi blejali u sobi, ti mi zavlačiš ruku ispod i sad sam osramoćena - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je Luna prigovarala Slobi o njihovom ponašanju, on je žestoko odreagovao i odgovorio joj ukratko:

Šta je sada problem? Da si rekla skloni se, ja bih se sklonio! Nemoj sada da me napadaš! - odgovorio je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon kraće rasprave, ovaj par je burno odreagovao, a Sloba je napustio prostoriju u kojoj je boravio sa svojom izabranicom. Kako se ovaj razgovor završio i da li je došlo do pomirenja pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'