AKTUELNO

Čula šta joj se priča iza leđa.

Kirstina Kockar večeras je imala priliku da vidi snimak na kome Miljan Vračević, sa kojim je poslednjih dana u lošim odnosima, ogovara nju sa Borom Santanom. Oni su pričali o tome da li je ona zaljubljena u FIlipa Đukića, o Slobi i Kijinom ponašanju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Filip se i danas skidao ispred mene. Ja se smejem tome. Meni je to zanimljivo. To što sam pogledala, ne vidim ništa loše. Može slobodno da nastavi da se skida. Tako da ta priča pada u vodu. Očigledno Miljan gleda šta ja radim non-stop. Mi se nismo muvali, to ljudi vide. Videla sam puno golih zadrugara, većinom žena. Miljane to pljuvanje mene Slobodanu, meni je totalno dno-dna i dno-dna mi je što Slobodan to sluša! Ja Filipa nisam uhvatila za polni organ - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U celu situaciju umešao se i Sloba Radanović, još uvek zakoniti suprug ove zadrugarke, koju je pevač prevario pred kamerama "Zadruge".

Ja ne verujem da između njih ima nešto. Ona to sebi ne bi dozvolila u rijalitiju. Pa čad i da postoje neke emocije, to ne bi dozvolila, samo da bi ispala bolja od mene - smatra Sloba.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Filip Đukić se sinoć popeo na sto u dnenvoj sobi, počeo da igra, a tom prilikom u donjeg veša izvadio je i svoj polni organ pred ostalim cimerima. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: IMA JOŠ GORIH SNIMAKA: Mina otkrila zašto je objavila, pa obrisala video na kom je Ana Korać GOLA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'