AKTUELNO

I dalje oseća nešto prema Slobi, a možda i prema Filipu?!

Kristina Kockar razgovarala je sa Drvetom mudrosti o aktulenim dešavanjima u ubedljivo najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima "Zadruga". Ona je tom prilikom istakla kako ne oseća emocije prema Filipu Đukiću, iako se pričalo da je bacila oko na njega.

Foto: RTV Pink

Njega sam više puta u životu videla golog, nego sebe - pričala je Kija o Filipu.

Foto: RTV Pink

Kija je rekla da smatra da u "Zadruzi" nema prijatelje, ali da joj najviše odgovara Ana Korać, koja je ove nedelje postavljena za vođu. Kristina se dotakla i odnosa sa Miljanom Vračevićem sa kojim ima hladniji odnos nego ranije.

Foto: TvPink Printscreen

Održao je on govor. Pričao je šta je bilo na tom nekom sastanku, ali iskreno, možda je ljut bez razloga. On se ljuti za svaku situaciju. Neću da trošim vreme na takve gluposti - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Ona se dotakla i odnosa sa suprugom Slobom Radanovićem, koji se baš u tom trenutku ljubio sa ljubavnicom Lunom Đogani u spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Jedina stvar koja meni može da zasmeta je kada se posvađam sa Slobodanom. Sada smo dobro. Ok smo. Ništa posebno. Tako to ide kod nas. Malo se svađamo, malo se mirimo. Njemu je krivo kada se posvađamo, kao i meni. Nas dvoje kada se posvađamo, ne možemo dugo da budemo ljuti jedno na drugo. Valjda zato što se tako dugo znamo. Ipak smo mi muž i žena. Uvek će stati u moju odbranu, ako me neko napadne - pričala je Kristina o Slobodanu.

PROČITAJTE: NADAM SE DA ĆE SE VRATITI NA STARO: Kija otkrila da više NE PREPOZNAJE Slobu, on OVIM POKAZAO DA MU NIJE LAKO! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'