AKTUELNO

Anabela joj je zavalila šamarčinu zbog toga!

Luna Đogani pred kamerama najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' ispričala je anegdotu iz detinjstva, kada je imala svega 10 godina. Naime, Anabela je ostavila Luni da čuva svoju mlađu sestru Ninu, a onda se desila jedna neprijatnost zbog koje će vam se okrenuti želudac.

- Imala sam tog kera, Bubija. Ja igram igricu, nešto smrdi, mislim prdnula Nina, ukakila se, nema veze. Igram ja igricu, u jednom trnutku prilazi meni Nina, umazana u g**na, usta, nos, prsti, zubi... dolazi mi i kaže: "Seko, ovo nije lepa čokolada!" - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoganijeva je nastavila, rekavši da se njena sestra, ne znajući šta radi, umazala psećim izmetom i jela ga, jer je mislila da je u pitanju čokolada. Luna ju je sklonila i nastavila da igra igricu. Kada je Anabela došla, i videla taj užas, opalila je šamar Luni.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mesec dana nisam mogla da priđem kompjuteru. Meni se život smučio, ona je pojela to. Ubiće me Niki što pričam ovo - zaključila je Luna. Možda je trebalo da misli kako će biti njenoj sestri da sluša ovo pre nego što je počela da priča.

Šta je sve ispričala Luna, saznajte klikom na video:

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#sestra

'