AKTUELNO

Najatraktivnije žene sveta sjatile su se u fancusku prestonicu kako bi se poslednje pripreme pred spektakl privele kraju.

San gotovo svake manekenke, koja žudi za afirmacijom, jeste pojavljivanje na čuvenoj reviji modne kuće "Victoria's Secret".

Devojke koje su zaštitna lica ovog brenda nadaleko su čuvene kao Viktorijini Anđeli i najlepše i najzgodnije žene sveta.

Ove titule nekada su nosile Tajra Benks, Žizel Bunšen, Miranda Ker, Hajdi Klum, a danas su neke od najpoznatijih manekenki iz Viktorijinog jata Alesandra Ambrozio, Adrijana Lima, Lili Oldridž i mnoge druge.

Pariz, jedna od svetskih modnih prestonica, uskoro će postati centar svih dešavanja, s obzirom na to da se 5. decembra održava velika godišnja modna revija ovog brenda pod nazivom "Victoria's Secret Fashion Show".

Najatraktivnije žene sveta sjatile su se u fancusku prestonicu kako bi se poslednje pripreme pred spektakl privele kraju.

Devojke koje će ove godine, pored Viktorijinih anđela, na pisti nositi najlepši i, prema mišljenju mnogih, najbolji, donji veš su i sestre Điđi i Bela Hadid, jedne od najtraženijih manekenki današnjice.

Dok će Điđi ovo biti druga revija za ovaj brend, Bela će se po prvi put naći u ovoj ulozi.

Zbog toga se podvrgla napornim treninzima i stogim režimima ishrane, a čini se da je sada svoju liniju dovela do savršenstva, iako je mnogi smatraju premršavom.

Na pisti ove spektakularne revije naći će se i rijaliti zvezda Kendal Džener, kao i Irina Šajk, koje su takođe stigle u Pariz.

Svake godine na pisti se zajedno sa modelima nađe i neki poznati izvođač, i dok su prethodnih godina to bile Rijana, Selena Gomez i Tejlor Svift, manekenke će ove godine ponosno šetati uz pesme popularnog pevača Abela Tesfajea, poznatijeg kao The Weeknd.

Zanimljivo je da je on do skoro bio u vezi sa Belom, te svi očekuju da vide kako će se ovaj, sada već bivši par, ponašati kada se nađe zajedno na pisti.

Pogledajte u nastavku kako teku pripreme za ovaj, kako ga mnogi nazivaju, modnim događajem godine, odmah posle Nedelje mode.

Autor: M. Đurović

#Bela Hadid | Bella Hadid

#Điđi Hadid | Gigi Hadid

'