AKTUELNO

Nasamarili ga!

Luna Đogani tvrdi da gaji emocije prema Slobi Radanoviću još pre početka rijalitija "Zadruga". Naime, njih dvoje su otpočeli ljubavnu vezu nakon samo nedelju dana boravka u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako postoje dokazi da je samo dan pre nego što se poljubila sa Radanovićem bila u krevetu sa Banetom Čolakom, sve gledaoce je interesovalo zašto jedno priča, a drugo radi. Kada je čula ovo pitanje, blogerka se našla uvređena, a evo šta je odgovorila.

Bane je jedini muškarac, koga gledam kao mog Adama, kao brata, čovek se druži sa mojim ocem se druže. Bane i Filip su moji privatni prijatelji, sa mojim ocem se druže, gledaju mog oca kao brata. To je bilo kada smo se Sloba i ja tek muvali. Pošto je Sloba spavao pored Banetovog kreveta, ja sam legla u Banetov krevet da bi pričala sa Slobom i on je seo pored da priča sa nama - objašnjavala je Luna.

Foto: E-stock

Đoganijeva je izjavila da Baneta ne bi ni "preko blututa", ne zato što je ružan, već zato što nijednog zadrugara ne gleda na taj način, osim Slobe. Nakon toga je i Čolak prokomentarisao ovo pitanje.

Ja sam sa Gagijem napolju prijatelj i kućni i dosta sam sa njim radio. Lunu gledam kako sestru i u životu nisam pomislio bilo šta niti sam imao bilo šta sa tom devojkom - rekao je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SVAĐA NE JENJAVA: Maca ODBRUSILA Bori: VRATI SE U SVOJE SELO! (VIDEO)

Celokupnu situaciju možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'