AKTUELNO

Bolje ikad nego nikad!

Madonina ranije otkazana kontroverzna reklama za Pepsi konačno je emitovana tokom dodele MTV Video Music Awards u utorak uveče nakon više od tri decenije.

Madonina ranije otkazana kontroverzna reklama za Pepsi konačno je emitovana tokom dodele MTV Video Music Awards u utorak uveče nakon više od tri decenije.

Foto: Instagram.com

Prvobitno je snimljena 1989. godine kako bi promovisala pjesmu "Like A Prayer", ali je kasnije povučena nakon što je muzički spot za pjesmu izazvao bes javnosti.

Kraljica popa je zahvalila Pepsiju što su dozvolili da reklama ugleda svetlo dana, istovremeno govoreći o svom nepokolebljivom umetničkom integritetu.

Pre 34 godine napravila sam reklamu za Pepsi kako bih proslavila izlazak svoje pesme 'Like a Prayer, napisala je na Instagramu.
Reklama je odmah otkazana kada sam odbila da promenim bilo koju scenu u videu u kojem ljubim Afroameričkog sveca ili palim krstove. Tako je započela moja slavna karijera umetnika koji odbija da ugrozi svoj umetnički integritet", navela je u nastavku.

Potom se zahvalila Pepsiju što su "konačno shvatili genijalnost njihove saradnje", uz poruku da su "umetnici tu da remete mir".

Autor: Pink.rs